Bag om Ryder Cup-kaptajnen

Ryder Cup nærmer sig, og opmærksomheden omkring Thomas Bjørn stiger markant. I programmet Living Golf på amerikanske CNN fortæller Bjørn lidt om, hvad han forventer af spillerne, og hvad han ser mest frem til, når Ryder Cup 2018 skydes i gang.

930

I interviewet med CNN bliver Bjørnen blandt andet spurgt om, hvor stor betydning det har for ham at være kaptajn for Europa. Hertil svarer han:

“Det er et af ​​mine stolteste øjeblikke, fordi det ikke er noget, jeg arbejdede for at få, det er noget som spillerne har udpeget mig til at gøre … Den tillid er jeg meget beæret over at få. Jeg ser virkelig frem til at være kaptajn, og jeg håber, jeg kan indfri  alle de løfter,  jeg giver, men også levere et vindende europæisk team.

Kaptajnen bliver også spurgt om, hvilke forventninger han har til Paris som værtsby for Ryder Cup.

“Det er første gang i Europa, vi er i en af ​​de virkelig store byer, og vi vil forsøge at levere, hvad jeg synes er en af de mest spektakulære sportsbegivenhed i kalenderen … Paris egner sig perfekt til Ryder Cup, hvilket mange af spillerne også har givet udtryk for.”

Amerikanerne ser sig selv som favoritter, men Europa lægger sig ikke uden kamp siger Bjørn. Kaptajnen fortæller, at han søger spillere, som kan vinde for enhver pris, og som ser en stor ære i at repræsentere og vinde for Europa.

Se hele interviewet på CNN lørdag kl. 16.30 og søndag kl. 6.30 og kl. 21.30