Big Bang fra Hublot og DJ

I samarbejde med verdensranglistens nummer et, Dustin Johnson, har urgiganten Hublot designet et golfur med navnet Big Bang Unico Golf, som ikke ligner normale golfure.

941

Tidligere i år indgik urfirmaet Hublot og Dustin Johnsen et samarbejde, der nu har udmøntet sig i et ret så eksklusivt og specialdesignet golfur, som kan holde styr på spillerens score. Det er der som sådan ikke noget revolutionerende i. Der er i stedet lagt vægt på udseendet og materialet.

Hublot-uret er fremstillet af Texalium, et materiale bestående af kulfiber og aluminium, hvilket gør det utrolig let og stærkt på samme tid. En putter-lignende knap ud for kl. 2 holder styr på slagene. Ud for kl. 6 kan man se det totale antal slag. Ud for kl. 8 sidder en tee-formet knap, som nulstiller tællere efter runden. Alt sammen gør uret simpelt og samtidig elegant. Big Bang Unico-uret er det første golfur, Hublot har udviklet.

“Big Bang Unico Golf har et moderne design og er let at bruge, det har digitale skærme og er meget let, mindre end 100 gram på håndleddet. Det har alt, hvad jeg vil have fra et golfur, også den perfekte pasform,” siger Dustin Johnson om uret.

Uret kost omkring 220.000 kr.