Brooks Koepka på forsiden af Sports Illustrated

Ugemagasinet gav US Open-vinderen den plads, der normalt er reserveret til spillere fra de store amerikanske sportsgrene

589

At komme på forsiden af Sports Illustrated har ikke været hverdag for en golfspiller siden Tiger Woods’ storhedstid. Sportsmagasinet, som er læst af mere end 23 mio. mennesker ugentligt, har tradition for at have baseball- eller basketballspillere på forsiden. At den mindre kendte golfspiller Brooks Koepka kom på forsiden må betragtes som en stor anerkendelse af hans præstation under US Open.

For at sætte tingene i perspektiv var basketball-legenden Michael Jordan på forsiden 50 gange – mere end dobbelt så mange gange som den tidligere verdensetter Tiger Woods’ 23 gange.

Brooks Koepka vandt US Open med en score på hele 16 slag under par efter fire runder. Han var den kun anden golfspiller, som nåede på forsiden i år, efter at Sergio Garcia brød sin majorforbandelse med sejren ved US Masters.

Sports Illustrated står bag flere anerkende sportspriser. Mest kendt er årets sportsnavn ” Sportsman of the Year”. Derudover er magasinet kendt kendt for sin årlige ”Swimsuit”-udgivelse, der hvert år bliver mere og mere hypet, og som Caroline Wozniacki har været med i. Generelt er magasinet ikke bange for at udgive flamboyante historier og forsider.