Når turen går mod nye golfoplevelser, bliver det ofte stresset at komme afsted. Det vil VALiZO nu lave om på.

Dansk firma vil gøre det let for golfrejsende

VALiZO tjekker din bagage ind, mens du går direkte til gaten

2198

Når turen går ud i verden på nye golfoplevelser, kan det ofte være en stressende oplevelse at transportere alt sit udstyr igennem lufthavnen. Det vil VALiZO nu lave om på. De henter bagagen hjemme ved de rejsende, hvorefter de kører den til lufthavnen og sørger for check in. På den måde slipper de rejsende for at stå i kø, når de tager i lufthavnen, og kan gå direkte til security med boardingkortet.

VALiZO er sikkerhedsgodkendt til at afhente og tjekke bagagen ind. Firmaet har haft stor succes med charter og skirejsende, og det vil de nu overføre til golfentusiasterne.

”Vi har kun mødt enorm glæde, når vi har været ude at hente folks bagage og udstyr. Vi rådgiver og vejleder dem jo også i forhold til, hvad de må have med i deres kuffert, de får vejet deres bagage, og de får deres boardingkort. De virker meget lettede over, hvor nemt det kan gøres for dem” siger Lars Konrad, som er administrerende direktør i VALiZO.

VALiZO udsprang af, de fire ejeres tidligere erfaringer med stressede afgange før en ferie. De startede firmaet i sommers, og har nu samarbejdsaftaler med b.la. Thomas Cook Airlines, Spies, Danski, Atlantic Airways og Apollo.