Ecco hylder Ernie Els

Ernie Els spillede sin major-turnering nr. 100 ved dette års US PGA Championship. Det fejrer Ecco med en sko i limited edition.

792

Ernie Els har de største triumfer bag sig – ikke desto mindre er han en herre med et stort publikumstække. Dette års US PGA Championship var ”The Big Easy”s major-turnering nr. 100. Jubilæet blev fejret af Ecco med en helt speciel sko, som kun bliver udgivet i 100 eksemplarer. Eccos berømte BIOM HYBRID CLASSIC har fået et præg med Els’ logo og hans eget valg af farver. Hver sko får deres eget nummer i hælen fra 1 til 100.

Els selv siger, at det selvfølgelig er en stor ære at få lov til at spille sin major nr. 100. Samtidig er det en stor fornøjelse at samarbejde med danske Ecco. Ligeledes er han beæret over, at Ecco henvendte sig til ham med ideen – det har været underholdende at være meddesigner på projektet, siger han.

Els er den 13. spiller, som deltager i 100 major-turneringer. I alt er det blevet til fire major-titler: to ved The Open (02 og 12) og to ved US Open (94 og 97). Med Els’ sejr ved The Open i 2012 var han automatisk kvalificeret til de følgende fem års majors og derfor også kvalificeret til dette års US PGA Championship.