Fremtidens golf spilles måske ikke på græs

Flere steder rundt omkring i verden dukker nye golfanlæg op – og de dufter ikke af nyslået græs.

919

Hen over tre århundreder har seriøs golf været spillet på græs. Men et nyt voksende fænomen med græsløse trænings- og underholdningsfaciliteter vokser frem overalt på kloden.

I USA findes flere indendørsfaciliteter, som blandt andet Golf And Body i New York. Her bydes der inden for til golf på simulatorer i luksuriøse omgivelser. Mens Peak Golf Fitness i Washington D.C. tilbyder undervisning efter de sidste nye træningsmetoder. Top Golf som findes i flere amerikanske byer, har indendørs, græsløse faciliteter som giver den fulde golfoplevelse.

En af årsagerne til den store opblomstring af græsløse golfcentre er, at spillet er rykket ind i byerne. Når der ikke er plads til en hel golfbane midt i storbyen, er indendørsgolf et stort hit. Størstedelen af amerikanerne bor i byerne. Derfor har flere nye virksomheder set ideen i at tilbyde topmoderne faciliteter med den nyeste teknologi. Selv om spillet ikke foregår på græs, giver det stadig en realistisk golfoplevelse.

Alene i Sydkorea er indendørsgolf vokset til en milliardforretning, hvilket har resulteret i, at et stigende antal golfspillere aldrig har spillet på græs.

Se nogle af de græsløse golfcentre her
www.topgolf.com/us
www.golfbodynyc.com
www.peakgolffitness.com