Hr. og fru Europa spiller sammen til GolfSixes

Til maj vender GolfSixes tilbage. Arrangørerne bag turneringen har inviteret Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn og Solheim Cup-kaptajn Catriona Matthew til at deltage sammen som Captains Team.

751

Når parturneringen GolfSixes igen til maj afvikles, bliver der med sikkerhed stor opmærksomhed omkring Captains Team. Bjørn og Matthew er et af fire par, som har fået et wild card til turneringen.

”Der findes rigtig mange 72-hullers turneringer rundt omkring i hele verden, derfor må der også være plads til noget, som kan give golf mere spænding og interesse for alle aktører.” Sådan sagde Thomas Bjørn i forbindelse med offentliggørelsen af Captains Team.

Sidste års udgave af GolfSixes – som også var den første – blev vundet af Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard. I år skal Bjørn og Matthews op imod 15 andre par for at kunne kalde sig vindere af turneringen, som afholdes 5. og 6. maj.

”Jeg skulle flytte lidt rundt på min kalender for at kunne stille til start ved GolfSixes, som jeg virkelig gerne ville være en del af. De mange nye tiltag og ikke mindste at mænd og kvinder spiller sammen, head-to-head mod de andre hold, gør turneringen til noget helt anderledes. Alle turneringer forsøger at tænke nye veje for at gøre sporten mere attraktiv for et yngre publikum, og derfor er netop GolfSixes-konceptet noget helt unikt,” siger Catriona Matthew.

GolfSixes afholder en show-turnering om onsdagen under Ryder Cup, hvor juniorspillere skal dyste mod hinanden.