Klædt på til møgvejret

Disse nyheder fra Ping, Backtee, Galvin Green og Peak Performance holder dig tør og varm fra inderst til yderst, uanset om runden byder på øsregn eller bare en byge

2312

PING

Regnsæt Zero Gravity Tour – 2.170/1.570 kr.
Dette topmodel regnsæt er udviklet i samarbejde med Pings tour-pro’er. Fremstillet I Pings specielle toethalvt lags materiale, der kan klare vandsøjletryk på 20 meter Ping giver tre års garanti for vandtæthed. Jakken har to lynlåslommer foran. Det samme har bukserne, og de har tillige lynlås i buksebenene. Både jakke og bukser foldes sammen i egen lomme og fylder meget lidt, når de skal tilbage i bag’en.
ping.com 

BACKTEE

Regnsæt – 2.999/1.199 kr.
Fremstillet i firevejs stretch-materiale, der sikrer maksimal mobilitet. Jakken har aftagelig hætte. Lynlåsene i jakke og bukser er vandtætte. Bukserne kan justeres i taljen. Både jakke og bukser kan modstå vandsøjletryk på 15 meter.
backtee.com

 

 

GALVIN GREEN

Undertrøje Ebbot – 700 kr.
Langærmet, tætsiddende inderste lag-undertrøje i kunststofmateriale, der leder fugten væk fra kroppen. Fås også i sort med gul kontrast.
galvingreen.com

 

 

 

PEAK PERFORMANCE

Regnsæt Heriot – 2.200/1.700 kr.
Både jakke og bukser er komfortable og med masser af smarte funktioner. De er fremstillet med Gore-Tex og dermed klar til at yde den bedste beskyttelse mod vinterens regn og rusk.
peakperfomance.com