Liverpool-Bjørn rundede 500 turneringer

På Made in Denmarks første turneringsdag blev Thomas Bjørn fejret dagen igennem i anledning af sin Europa-tour-turnering nummer 500.

614

Arrangørerne af Made in Denmark havde gjort den helt store hyldest klar på 16. hul. 3.000 masker med Thomas Bjørns ansigt var delt ud til publikum, og til tonerne af fodboldklubben Liverpools ”You’ll never walk alone” blev Bjørnen modtaget på green. Thomas, som selv er glødende Liverpool-fan, tog imod hyldesten med stort smil og glimt i øjet. Marc Warrens skotske caddie gav den – til stor morskab for Bjørn – ekstra gas som forsanger. Også på 1. hul og 10. hul var der mindre iscenesatte hyldester til jubilaren.

Thomas Bjørn blev tidligere på året udpeget som kaptajn for Europa ved næste års Ryder Cup. Ved onsdagens pressemøde snakkede Bjørn om hvor meget kaptajnrollen har skubbet hans eget golfspil i baggrunden. Til spørgsmålet, om det gik ham på, at han ligger nummer 553 på verdensranglisten, svarede Bjørnen, at han er tilfreds med hvor han er i karrieren og livet: ”Når man ligger nummer 50 eller bedre på verdensranglisten, går man op i det, ellers er det lige meget.”

Møder i Paris og med spillere tager størstedelen af hans tid, og derfor kan Thomas Bjørn ikke træne så meget, som han gerne vil. Han lægger ikke så meget i de svigtende resultater. Hvad der skal ske efter Ryder Cup næste år, har 500-turneringsjubilaren endnu ikke de store planer for.

Bjørnen sluttede dagen i 73 slag, to slag over par. Lucas Bjerregaard og Joachim B. Hansen er bedste danskere med en runde i 66 slag, fem slag under par.