Long John kan endnu

Selv om John Daly er 51 år – og således trækker aldersgennemsnittet gevaldigt op ved Made In Denmark – kan han stadig være med.

805

John Daly trækker en sky af røverhistorier og tobaksrøg efter sig rundt på banen. Når man står og ser på John Dalys svingteknik, kan man undres over, hvordan hans 51-årige krop stadig kan få køllen så langt over ryggen i tilbagesvinget.

Hans kraftfulde sving har dog med tiden mistet lidt længde. Ikke desto mindre er han stadig en af de længstslående ved Made In Denmark. Daly har tidligere i karrierer været kendt som en ’hard hitter’ med nogle af de længste drives på PGA touren.

Daly har ugen igennem lignet en mand som har nydt sit ophold i Danmark. Mest kendt er han måske for sine farverige bukser, og også til Made In Denmark har der været rigelig med kulør på tøjet. Blomster og påfuglefjer har præget Dalys benklæder, som skiller sig markant ud fra resten af spillerne.

Det minder publikum om, hvor stor en showman han er. For det er ikke kun bukserne, som får Daly til at skille sig ud. Gennem hele hans karrierer, har den farverige amerikaner været mere i mediernes søgelys for episoder uden for banen end inde på banen.

Vin, kvinder og sang har været ofte været dagligdagen for Daly. Det gør ham til en naturlig ’bad boy’. Men hans gamle kælenavn ”Wild Thing” bør måske skiftes ud. Hans optræden ved Made In Denmark har været meget afslappet. Stille og roligt har han slentret rundt på banen i Himmerland. Det vildeste var hans optræden på festivalen, hvor han satte gang i det fremmødte publikum med sine egne sange.

Inden fjerde runde indtager Daly en delt tredjeplads, kun tre slag efter den førende.