Long stay til lavpris

4064

Pals på egen hånd.

Dette tilbud falder uden for de øvrige på disse sider ved at være long stay. Men hvorfor ikke? Og så er der tilmed tale om ophold i et område, som ikke er så kendt i Danmark, og golf på en bane af høj klasse.

Kan man få et long stay-ophold for 5.000 kr., når både fly og golf skal indregnes i prisen? Ikke helt, men det er tæt på. Golfklubben Platja de Pals i Catalonien, oppe nord for Barcelona, vil gerne have flere gæster i vintermånederne. Derfor har de i samarbejde med boligselskabet Corredor Mató lanceret et long stay-program, hvor to personer bor i en dejlig lejlighed med udsigt til Middelhavet i byen Pals i en måned, samt i samme periode bliver medlemmer af Platja de Pals’ golfklub, hvilket er ensbetydende med fri golf.

Alt sammen til en samlet pris af 1.490 euro (ca. 11.175 kr.). Læg dertil flybilletter – en lynsøgning på nettet resulterede i en afgang fra Kastrup til Barcelona 20. januar og retur 20. februar med Norwegian for blot 795 kr. pr. person. Dertil kommer transport af golfbag, som er 398 kr. pr. person. Samlet pris: 6.780 kr. pr. person for en hel måned. Billeje kommer oveni, men det er meget billigt i Spanien uden for sæsonen.

Golf de Platja de Pals er en fremragende bane, anlagt i en kystnær fyrretræsplantage af den legendariske engelske banearkitekt F.W. Hawtree i 1966. Den fremstår som en meget harmonisk og smuk bane, der med sine til tider meget smalle fairways og små greens er en rigtig fin udfordring. På grund af træerne opdager man ikke, at man nogle steder er endog meget tæt på havet.

Vejret her tæt ved foden af Pyrenæerne er naturligvis ikke altid helt perfekt i vintermånederne. Men dagstemperaturerne er sjældent under 15 grader, og skulle det regne, kan man godt afstå fra et par dages golf, når man har en hel måned, og i stedet køre på udflugt til Barcelona eller Girona, henholdsvis 120 og 30 kilometer væk.

golfplatjadepals.com

Af Morten Buckhøj