Ny One Obsession Bubba Watson-brille fra Oakley

Model Flak 2.0 XL Prizm Golf finjusterer farver specifikt til golf

650

Oakley er et af de mest kendte brillemærker på markedet og har et særligt fokus på sportsudstyr. Ud over udvidelsen af deres golfsortiment til tøj, sko og endda sokker er de særlig stolte af deres stærkt højteknologiske briller. I samarbejde med Bubba Watson lancerer de nu en ny golfbrille, som gør alting lettere at se.

Prizm-linsen er Oakleys revolution inden for optiske linser. Årtiers farveforskning giver Prizm-linsen en kontrol med lysoverførsel, der gør, at farverne finjusteres til specifikke sportsgrene.  

På en solrig dag er golf et spil, hvor der kun findes en smule skygge (med mindre du selvfølgelig roder rundt inde mellem træerne), og derfor er det ekstra belejligt at kunne se godt. Med XL-udgaven har Oakley Flak forlænget linsens dækning, og den er specielt buet for beskyttelse mod sol og vind.

Stellet er lavet i Oakleys eget udviklede materiale, O-matter, som gør stellet let, men samtidig robust. Brillen er behagelig at have på i alt slag vejr. Stængerne og næseklemmen holder brillen på plads, selv når solen skinner, temperaturen er høj og huden bliver fugtig.

Priser fra 1.200 kr
www.oakley.com