Nye navne at holde øje med

2017-sæsonen er færdigspillet – hvilke nye navne er værd at følge i 2018?

685

Alexander Björk – 27 år

Svenske Alexander Björk har spillet hele 2017 med masser af stabilitet og overskud. Han minder mest af alt som en spiller med masser af års erfaring på Europa-touren. Sandheden er dog en helt anden. Björk spillede sidste år på Challenge-touren, så 2017 har været hans første sæson på Europa-touren. Fortsætter han det flotte spil og sin udvikling, ligner han en kommende turneringsvinder. Svenskeren har 10 Top 20-placeringer og har kun mistet cuttet seks gange i hele sæsonen.

Austin Connelly – 21 år

Den unge canadier har kun spillet 17 turneringer på Europa-touren i 2017. Alligevel er han en af de unge talenter, som har gjort allermest opmærksom på sig selv. Tilbage i juli deltog han i The Open Championship, hvor det blev til en flot placering i Top 15. Det blev fulgt op med en meget imponerende andenplads ved KLM Open. Connelly puttede i snit 29,1 gange pr. runde, hvilket placerer ham i Top 50 af sæsonens bedste med putteren.

Tapio Pulkkanen – 27 år

En anden skandinav, du skal holde øje med, er finnen Tapio Pulkkanen. Han er den første finne til at slutte som nummer et på Challenge-touren, og i 2015 toppede Pulkkanen Nordic Gold League. Pulkkanen havde kun fire starter på Europa-touren, så vi mangler stadig at se mere til finnen, men de seneste års resultater fremhæver talentet og forventningerne.