OM GOLFMAGASINET

Velkommen til GOLFmagasinet

GOLFmagasinet er livsstilsmagasinet til alle, der gerne vil blive bedre til – og klogere på golf. Magasinet udkommer 12 gange om året, og i hvert nummer går vi i dybden med emner fra den rigtige vinkel i håndleddet til drømmerejsen i udlandet. Du finder altid artikler om instruktion i GOLFmagasinet. Her kan du fx få tips til at blive en bedre golfspiller fra danske og udenlandske Europa-tour-stjerner, og i hvert nummer afslører tour-spillere desuden, hvad de har med i bag’en.

Vi skriver om baner i Danmark og i udlandet, om golfrejser, og om alt det, der er værd at opleve omkring banerne, du spiller på. I GOLFmagasinet får du også interviews med og portrætter af de største danske og udenlandske stjerner, og vi fortæller om nyheder inden for golfkøller og grej – både i korte artikler og i dybdegående og sammenlignende testartikler.

Her på GOLFmagasinet.dk kan du finde et udpluk af vores artikler om instruktion, baner, udstyr og nyheder om branchen.

God læselyst
Bedste hilsener – redaktionen på GOLFmagasinet

Betingelser

Med GOLFmagasinets ugentlige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere. Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun det nyhedsbrev, du her tilmelder dig, og ikke andet. Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.

You have Successfully Subscribed!