En pakkekalender fuld af ideer

Her får du julegavetips. Ikke kun til golfspillere, men også til køkkenet og fordybelsen, til jægerne og friluftstfolket – eller til dem, der bare gerne vil klædes ordentligt på.

875

GOLFSPILLERENS BEDSTE VEN

Har du en golfspiller i omgangskredsen, som gerne vil løfte sit spil? Med gps-uret TomTom Golfer 2 kan dette løft blive både lettere og sjovere. Uret har  afstandsmåling til greens og forhindringer. Med hjælp fra Golfer-app’en kan man analysere sine slag efter hver runde. Og det rummer data fra over 40.000 danske og udenlandske golfbaner. Pris: 1.899 kr.
tomtom.dk

                                                               

TOTALTØR TEKNOLOGI 

Den nyeste regnjakke fra Galvin Green kommer med vandtætheds-garanti – så sikker er Galvin Green på model Achilles’ trelags Gore-Tex. Inderste lag er tillige såkaldt C-Knit, et materiale, der i særlig grad lader jakken bevæge sig frit hen over tøjet under den. Indersiden af kraven er gummieret, ærmegabene er forsynet med lynlås. Vaskes i maskine, tørres i tumbler. Fås også i sort eller blå. Pris: 3.900 kr. 
galvingreen.com

 

STABELBARE SKÅLE

Skåle, der kan stilles oven i hinanden. Til det lille køkken, måske i sommerhuset. Skålsættet Nest fra Joseph Joseph kommer med fire skåle i flotte farver, som man sagtens kan være bekendt også at sætte på bordet, samt fem måleskeer til bagning. Pris: 498 kr.
nicebuy.dk

 

VICTORINOX TIL TIDEN

Victorinox er bedst kendt for deres røde lommeknive, men for et årti tilbage begyndte de også at lave ure i høj kvalitet og høj slidstyrke. Det seneste er I.N.O.X Sky High, som er udført i titanium og med rem i flettet paracord. Uret kan ikke bare gå ned på 200 meters dybde, men også op i 8,5 kilometers højde, lige på kanten af atmosfæren. I.N.O.X Sky High er kun lavet i 2.000 eksemplarer og leveres i en æske, som også indeholder en gummirem og en lommekniv. Pris: ca. 5.500 kr. swissarmy.com.

 

LÆG ET BLAD UNDER NÅLETRÆET

Giv et abonnement i gave til en golfspiller, du kender. Tre numre af GOLFmagasinet koster 129 kr., 12 numre fås for 449 kr.

Gå ind og se hvordan på golfmagasinet.dk

Læs resten af idelisten i GOLFMagasinet nr. 12, som udkommer d. 23 november.