Phil betaler kæmpe spillegæld

Dokumenter afslører, at Mickelson måtte af med $1,95 mio.

1029

Phil Mickelson er en gambler. Om det er med penge eller ej. Det er ikke kun på banen, Mickelson spiller med store risici, men også uden for banen. Gamblingen uden for banen har dog ikke været så succesfuld.

I 2016 var Mickelson indblandet i en sag om insiderhandel, hvor han blev knyttet sammen med den kontroversielle, professionelle gambler Billy Walters, som mange gange tidligere har været i rettens søgelys. I sagen er Mickelson frikendt, men det blev undervejs afsløret hvor mange penge, der har været på spil.

Ifølge New York Post viste dokumenter i sagen, at Mickelson i 2012 skyldte $1,95 mio. (knap 14 mio. kr.) til Billy Walters. Det skulle efter sigende ikke være første gang, at Mickelson betalte den størrelse beløb til Walters. Anklageren i sagen har fortalt, at lignede gældsafregninger var sket tidligere.

Dokumenterne viste også, at Mickelson havde en indtjening på $48 mio. (knap 350 mio. kr.) i 2012. Magasinet Forbes har estimeret Mickelsons formue til omkring $375 mio. (ca. 2,6 mia. kr.) i 2016.

Walters har igennem årene tjent store penge på gambling. Han har mange gange tidligere været i mediernes, og ikke mindst FBI’s, søgelys for diverse positive og negative historier.