Pigen mod drengene på Simon’s

Til næste års Shipco Masters på Simon’s har Laura Davies meldt sin ankomst – som første kvinde nogen sinde stiller hun til start i en turnering på Senior-touren

545

Det er ikke fru Hvem-som-helst, der kommer for at dyste med de gamle drenge på Senior touren på Simon’s Golf Club næste år. Laura Davies har ikke mindre end 45 Ladies European Tour-sejre bag sig samt 20 LPGA-sejre, her i blandt fire major-sejre. Det gør hende til en af de mest vindende kvinder i golfsporten nogensinde.

Simon’s Golf Club er ikke ukendt for Davies. I 2008 deltog hun i Nykredit Masters sammen med resten af Ladies European Tour-feltet. Både Arne Simonsen, stifter af Simon’s Golf Club, og David MacLaren, chef for European Senior Tour, giver udtryk for, at det er en stor ære at kunne invitere Davies med til Shipco Masters.

”Laura er en fantastisk spiller med en vidunderlig personlighed, og vi ser frem til at byde hende velkommen tilbage til Simon’s Golf Club til Shipco Masters,” siger Arne Simonsen.

Laura Davies kommer til at kæmpe mod mændene på lige vilkår. Shipco Masters afvikles næste år 1.-3. juni. Den kommer til at markere 10-året for den seneste Senior-tour-turnering i Danmark samt 25-års-jubilæet for Simon’s Golf Club
I 2003 stillede en anden kvinde til start sammen med herrerne på deres vilkår. Det foregik på PGA- touren, hvor Annika Sörenstam deltog i turneringen Bank of America Colonial. Her blev det til en 96. plads for svenskeren.