Pro’er tester nye Titleist-hybrider

For nylig testede Titleist en ny jern-serie, nu er tiden kommet til to nye hybrider.

944

Ved PGA-turneringen Quicken Loans National blev den nye jern-serie 718 fra Titleist spottet, og det følger de nu op med test af hybriderne 818H1 og 818H2. Hybriderne blev første gang testet ved John Deere Classic og Aberdeen Asset Management Scottish Open.

Ved de to turneringer var Titleist repræsenteret med et stort antal fagfolk, som hjalp spillere og trænere med fitting og spørgsmål om hybriderne. Samtidig var det også en mulighed for at få indsamlet en større mængde data til videre udvikling.

”Product seeding” og ”Player validation” kalder Titleist processen, som de ofte benytter sig af. De ønsker med denne proces at sikre, at udstyret er testet og godkendt af de bedste golfspillere. Før de nye hybrider rammer butikkerne har de også været forbi flere forskellige niveauer af amatørspillere. Udelukkende for at sikre den brede løsning for både professionelle og amatører.

Visuelt er der mange opdateringer i forhold til sidste års 816-model. Som noget nyt har Titleist tilføjet SureFit CG-vægte i sålen. SureFit CG er et justerbart system, som blev introduceret med 917-driveren og fairwaykøllerne.

Senere i august formodes det, at der vil blive sat priser på hybriderne.