Rory forklarer caddie-brud

Det var tid til luftforandring efter ni år med JP Fitzgerald som caddie.

539

For nylig brød Phil Mickelson med sin caddie, gennem de sidste 25 år, Jim ”Bones” Mackay. Nu har McIlroy sagt farvel til sin caddie JP Fitzgerald. Rygterne har været mange: Hvorfor gik de hver til sit? Et af dem gik på, at Fitzgerald har været for sløset med jern-valg og råd, når det har været allermest afgørende for McIlroy.

Det rygte manede nordireren til jorden ved et pressemøde forud for WGC-Bridgestone Invitational. Fitzgerald og McIlroy begyndte deres partnerskab tilbage i 2008. Undervejs er McIlroy mange gange blevet rådet til at skifte Fritzgerald ud. Men McIlroy holdt fast i Fitzgerald indtil for en måneds tid siden.

Rory takkede Fitzgerald for hans professionalisme gennem de sidste ni år. Og fortalte, at det faktisk var Fitzgerald, der fik ham på ret køl efter en rædselsfuld åbning i dette års The Open.

Han fortalte endvidere, at han var kommet til et punkt, hvor han oftere blev frustreret på Fitzgerald end sig selv efter et dårligt slag. Rory forklarede, at bruddet mellem de to er en karrierebeslutning for at få nye inputs. Han udelukkede ikke et nyt samarbejde med Fitzgerald på et senere tidspunkt.