Mcllroy som i øjeblikket er nummer to på verdensranglisten, kan glæde sig over en ny aftale med Nike.

Rory indgår ny aftale med Nike

Siden 2013 har Mcllroy været sponsoreret af Nike. Nu indgår han ny aftale om fortsat samarbejde

951

I 2013 indgik Mcllroy sin første aftale med Nike, og han har i tiden efter vundet flere store turneringer. Herunder FedEx Cup, Race To Dubai og fire majors. I sidste uge var han på jagt efter den sidste major, US Masters, som han endnu ikke har vundet. Det lykkedes heller ikke for ham i denne omgang. Som plaster på såret har Mcllroy indgået en ny aftale med det amerikanske brand og fortsætter samarbejdet.

Aftalen strækker sig over 10 år og indbringer Mcllroy £ 80 mio. (ca. 700 mio. kr.). Forbes estimerede at Mcllroy havde en indtjening, i 2016, på £ 36,7 mio. (ca. 320 mio. kr.), og med den nye aftale med Nike, bliver han en af de bedst betalte sportsudøvere på verdensplan.

Nike droppede i efteråret produktionen af alt golfudstyr med undtagelse af beklædning, efter de måtte indse, at det ikke var en succesfuld forretning. Det betyder, at Mcllroys nye aftale med Nike kun omhandler tøj og sko.

Men samtidig, at nordireren har fået mulighed for at forhandle aftaler med andre udstyrsleverandører. Der er pt. Ikke indgået aftaler, men på nuværende tidspunkt, spiller han med Callaway-driver og -jern, Titleist-wedges og en Scotty Cameron-putter.

Mcllroy har flere gange udtalt, at han har været meget tilfreds med Nike og ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Tidligere på året indgik verdens nr. tre, Jason Day, også en ny aftale med Nike.