Sergio Garcia livstidsmedlem af Europa-touren

Den spanske Masters vinder er blevet tildelt et livstidsmedlemskab af Europa-touren som anerkendelse for hans sejr på Augusta.

675

Den 13-dobbelte Europa-tour vinder bliver den 53. spiller på den eksklusive liste og den kun tredje spanier, som opnår et livstidsmedlemskab. De to andre spaniere er Garcias barndomsidoler Seve Ballesteros (1983) og José Maria Olazábal (1994).

Garcia har 31 professionelle sejre i bæltet, inklusiv ti på PGA-touren og fem på Asien-touren. Garcia har været med på Ryder Cup-holdet hele otte gange, hvor han har sikret Europa i alt 22,5 point og hentet fem trofæer hjem.

”Det er en stor ære for mig,” siger Garcia. ”At være i selskab med Seve og José María på listen over æresmedlemmer på Europa-touren er meget specielt og tilføjer højdepunkter til et i forvejen begivenhedsrigt år for mig. Jeg er meget beæret over at blive nævnt i sammenhæng med de to.”

Keith Pelley, chefen for Europa-touren, siger: ” Det er et stort privilegium at kunne overrække Sergio Garcia et livstidsmedlemskab af Europa-touren. Hele golfverden var glade for Sergios sejr tilbage i april.”