Sig Chivas til dit pletskud

Hvis du som abonnent laver hole-in-one, sender GOLFmagasinet dig en flaske Chivas Regal Extra til at fejre det med

1562

Ekstra smag i Chivas’ maltwhisky

Det nyeste medlem af Chivas Regal-familien, Chivas Regal Extra, er en exceptionel blanding af de sjældneste og bedste maltwhiskyer på Chivas’ lager, kombineret med maltwhiskyer lagret på Oloroso sherryfade. Med sin rigelige duft, fyldige frugt og generøse sødme vil denne nye, blendede whisky opfylde ønsker og forventninger hos selv de mest kræsne whiskynydere.

Du får Chivas Regal Extra leveret i en eksklusiv, dybrød gavekarton præget med guldtryk i kombination med en lækker overflade og fine detaljer.

Gyldne dråber i præmie

For at vi kan sende dig din velfortjente flaske Chivas Regal Extra, har vi brug for nogle oplysninger. Send os en email med dit navn, adresse og telefonnummer – så kan vi eventuelt kontakte dig for at få et interview om dit fantastiske slag.

Du skal også skrive nummeret på dit abonnement hos GOLFmagasinet – tilbudet gælder kun abonnenter og kun for en hole-in-one lavet på en fuldt tællende runde. Hvis du er under 18 år, skal du skrive det i emailen, så sender vi dig ikke whisky, men et dusin bolde.

Endelig skal du tage et skarpt billede af dit scorekort, så vi tydeligt kan se alle informationer på kortet – både din og medspillerens underskrift i bunden, men også toppen af scorekortet med dit navn, dato, klubnavn osv. Dette billedWorld Spirits Competition e skal vedhæftes din email. Emailen skal sendes til chivas@golfmagasinet.dk

Chivas Regal Extra tildeltes guldmedalje ved spiritusbranchens mest indflydelsesrige begivenhed, World Spirits Competition – bedømt på blindsmagning og med Tony ”The Modern Mixologist” Abou-Ganim som formand for dommerpanelet.