Skechers er ny dreng i klassen

Amerikanske Skechers har solgt sportssko i 25 år – i Danmark er golfskoene forholdsvis nye

938

Skechers blev født i Californien i begyndelsen af 1990’erne som en arbejdsstøvle. Siden er firmaets kollektioner vokset til at omfatte flere tusind modeller mode-, fritids- og sportssko, herunder golfsko.

Sportsskoene har i en del år kunnet købes i Danmark via det forhandlernet, der styres fra Sports Connection, Skechers’ nordiske hovedkontor, i Bramming nær Esbjerg. Golfskoene er forholdsvis nye på markedet og er først for alvor blevet markedsført i denne sæson. Blandt pro’erne, som spiller i Skechers, er Colin Montgomerie, Belén Mozo, Matt Kuchar og Brooke Henderson.

Skoene kan blandt andet købes i Skechers’ 10 danske konceptbutikker og på

skechers.dk

Letvægtssko med 5GEN-stødabsorbering. H2GO Shield gør, at skoen og alle dens syninger er vandtætte. Fås også i hvid. Pris: 1.199 kr.

Skechers GOGolf Birdie
Letvægtssko med 5GEN-stødabsorbering og overdel i blødt, åndbart mesh. Den komfortable, meget fjedrende Goga Max-indersål giver følelsen af at gå på en yogamåtte. Vandafvisende. Fås også i sort. Pris: 999 kr.

Skechers GOGolf Blade Power
Overdel i vandafvisende mikrofiber med vandtætte syninger. Stødabsorberende Resamax-mellemsål og en fleksibel ydersål med Softspikes, der kan udskiftes. Pris: 1.299 kr.