Smoking Guns åbnede Made in Denmark i røg og damp

Traditionen tro markerer Pro-Am-turneringen starten på Made in Denmark. Lars Larsen havde underholdende selskab af John Daly, Johnny Madsen og Bokse-Brian.

1165

Igen i år blev Pro-Am-turneringen startskuddet på Made in Denmark-ugen. I strålende solskin startede turneringen, med højt humør, interne jokes og grin spillerne imellem. Bolden med Lars Larsen og hans kompagnoner Daly, Madsen og Nielsen var den ”tunge” publikumsfavorit. Der var masser af tid til gode råd om puttelinjer og snak med publikum. Specielt Bokse-Brian var i det snakkesaglige hjørne. Han havde tid og overskud til at give autografer og selfies, til både frivillige og de medfølgende tilskuere.

Der blev samtidigt spillet fornuftigt golf fra specielt Dalys side. De fire var længe med helt fremme i kapløbet om at tage den samlede sejr. Sejren gik dog til sidste år vinder af hovedturneringen Thomas Pieters og hans hjælpere fra PWC.

En anden publikumsfavorit var bolden med sportsstjernerne Tom Kristensen (tidligere racerkører) og Lars Christiansen (tidligere håndboldspiller). De var i selskab med pro’en David Drysdale. Her bød Tom K. på 16. hul en tilskuer ind på green.

Det var også på 16. hul – lige før Pro-Am-starten kl. 13 – at Lasse ”The Rookie” og Thomas Bjørn duellerede i Eccos gimmick med nybegynderen mod pro’en. Med lidt hjælp fra Bjørnen fik ”The Rookie” bolden i på fem slag.

Lasse “The Rookie” havde budt Thomas Bjørn op til dans på 16. green. Her møder han publikums applaus.
Efter duellen var endt, var der plads til en bjørnekrammer.
Sportstjernerne Tom K og Lars Christiansen i dyb koncentration.
Bokse-Brian i hopla på hul 6
Allerede før hovedturneringen er startet, er stemningen høj på hul 16.