Sommertøj med stil

Elegante og praktiske nyheder fra Backtee og Ping

1168

Backtee
Windbreaker i meget lækker bomuldskvalitet med stretch. Foret med let polyester, der holder kroppen varm og vinden ude. Pris: 899 kr. Super stretch capribukser i et let, åndbart og meget strækbart materiale. Fleksibel talje med skridsikre bånd, så poloen ikke glider op – og ditto i højre baglomme, så scorekort eller handske heller ikke gør det. Lille lynlåslomme foran. Pris: 649 kr.Solskærm i 100 procent bomuld, fås også i navy.

Pris: 149 kr.

Ping

 

I sin forår/sommer-kollektion til kvinder satser Ping på forskellige nuancer af lyserød. Model Dee er en ærmeløs polo i svedtransporterende, hurtigtørrende Coolmax-materiale med stretch-egenskaber. Pris: 540 kr.

 

 

Det lyserøde går igen på skortet model Clara, som er fremstillet i polyester-materiale, der leder sveden væk fra kroppen. Scorekort-lomme i den ene side. Pris: 780 kr.

 

Backtee

Polo med fugttransporterende egenskaber bygget ind i stoffets fibre, så kroppen holder sig tør og behagelig. UPF 50-beskyttelse mod solens UV-stråler. Tørrer hurtigt efter vask og er strygefri. Fås i to farver. Pris: 599 kr.

Bukser i firevejs stretch med masser af funktionalitet, de er f.eks. vandafvisende og særdeles åndbare. Tørrer hurtigt efter vask. Skridsikre bånd i begge baglommer og i linningen. To skrålommer foran og to lommer bagpå. Fås i flere farver. Pris: 799 kr.

Kasket i 100 procent bomuld, fås i flere farver. Pris 149 kr.

 

 

Ping

Til herrerne er kodeordet ‘blå’, når det gælder farverne i Pings forår/sommer-kollektion. Den stribede Harper-polo er i et polyester-materiale, der leder sveden væk fra kroppen. Den er krølfri og tørrer hurtigt efter vask. Pris: 660 kr.

 

 

Shortsene model Hendrick er i stretch-materiale og desuden med såkaldt Tekfit i linningen, som giver spilleren op til fem centimeter ekstra livvidde. Pris: 730 kr.