De største spillere uden en major

Sergio Garcias US Masters-titel fjernede ham fra listen over topspillere uden major-titel

694

Det største, en golfspiller kan vinde individuelt, er en major-turnering. Listen over spillere, som ikke har vundet US Masters, US Open, The Open eller US PGA Championship, tæller stadig store navne.

Lee Westwood

Den evige runner-up. Lee Westwood, er næsten altid med, når det virkelig gælder, og har tilmed vundet 32 turneringer gennem sin efterhånden lange karriere. Han har bare ikke vundet en major. Westwood er 18 gange endt i top 10 ved en major og hans bedste resultater er en andenplads ved US Masters og The Open.

Rickie Fowler

Han er ganske vist kun 28 år, og har stadig en lang karriere foran sig. Men i 2014 sluttede Fowler i top 5 i alle majorturneringer. Fowler har fire PGA-sejre inklusiv Players Championship, så mon ikke han snart er at finde på toppen af en major.

Brandt Snedeker

Snedeker er 36 år. Han har vundet otte PGA-tour-turneringer og en på Europa-touren. I 2012 vandt Snedeker FedEx Cup. Han er ofte blevet kaldt den bedste putter på touren, men putteren har aldrig hjulpet ham til en majorsejer. Alene på Augusta har Snedeker tre top 10 resultater.