TaylorMade byder Rory velkommen

Efter Nike sidste år trak sig fra produktion af udstyr, har Mcllroy været på jagt efter ny udstyrssponsor.

830

Rory Mcllroy har siden august sidste år været på udkig efter en ny udstyrsleverandør – det endte med TaylorMade. De to parter har indgået en aftale, som strækker sig over de næste 10 år og indbringer nordireren $100 mio. (ca. 680 mio. kr.).

Mcllroy har testet flere af de store mærker, men det endelige valg faldt altså på TaylorMade. Størstedelen af tiden har Mcllroy testet både Callaway og TaylorMade. Ligeledes har nordireren testet bolde såsom Titleist, som han spillede med før aftalen med Nike. Rory har flere gange udtalt, at han ikke har haft travlt med at vælge en ny leverandør. Ni måneder skulle der gå før Mcllroy var sikker på, at han havde truffet det rette valg.

Ud over Mcllroy er TaylorMade udstyrssponsor for Dustin Johnson og Jason Day – og for sammenlagt fem af de ti bedste golfspillere på verdensranglisten.

Rory skal spille med M2 driver og fairwaykøller, prototype blade jern (RORS PROTO) og TP5x bolde. Han benytter stadig sin Odyssey-putter, men tester TaylorMade Spider Tour og TP Mullen.

For nylig indgik Mcllroy en tøjaftale med Nike, som ligeledes strækker sig over de næste 10 år.