Åbningsslag Ian Woosnam ved åbnings ceremonien af Simon's Golf 1993

Woosnam vender tilbage til Simon’s

Klubben fejrer 25 års jubilæum med besøg fra Senior-touren

768

I forbindelse med fejringen af jubilæet er det blevet offentliggjort at Senior-tour-turneringen Shipco Masters næste år kommer til Simon’s Golf Club. Mange store navne kommer forbi klubben i den forbindelse. Et specielt gensyn bliver det med den tidligere verdensetter, US Masters-vinder og Ryder Cup-kaptajn, Ian Woosnam – ved indvielsen af Simon’s Golf Club i 1993 slog han det første slag.

”At slå det allerførste slag på en ny bane er altid en stor ære. At få muligheden for at vende tilbage til Simon’s Golf Club og spille en European Senior Tour-turnering er noget, jeg virkelig ser frem til,” fortæller Ian Woosnam.

Simon’s Golf Club har tidligere været vært for Europa-touren, Ladies European Tour og Challenge-touren. Med værtskabet for Senior-touren fuldender de cirklen af de fire største europæsike tours.

Simon’s Golf Clubs bane består af tre 9-huls sløjfer og er designet af den kendte britiske banedesigner Martin Hawtree. Shipco Masters bliver spillet fra 1. til 3 juni næste år. Arrangørerne håber at kunne offentliggøre flere store deltagernavne i den kommende tid.